Podium Witteman

Nieuw seizoen

Ook het komende seizoen is Fuse weer elke 3 weken als huisband te zien bij het NTR programma Podium Witteman. We spelen als vanouds eigen beweringen van de mooiste, tofste, ontroerendste muziek die we kennen. Zondag 18:10 op NPO3

Roots

Cello-piano recital

Een programma met kleurrijke volks-muziek waar de vonken van af spat. Mascha en Yuri van Nieuwkerk gaan op zoek naar de roots van hun lievelings-componisten met bewerkingen van dansen en liederen van Bartok, De Falla, Tsinsadze, Martinu en Pärt. Ze vinden terloops ook hun eigen muzikale wortels in werk van W.W. van Nieuwkerk.

Celloconcert

Save the date!

16 december 2018 gaat het nieuwe celloconcert van Tom Trapp voor Mascha en het Nederlands Jeugd Strijkorkest in première in Paradiso Amsterdam. Het programma ‘American Journey’ vormt de aftrap van de nieuwe richting van het orkest: NJSO 2.0.